Ai probleme cu caderea parului?Consultatie online

Matreata


Implantul de par te poate duce pana la 1000 de euro/sedinta

TAGS: matreata, euro, dermatolog, tratement caderea parului, implant de par

Interventia se face cu anestezie locala, nu este dureroasa, iar recuperarea dureaza cam o saptamana, timp in care trebuie sa aveti grija sa nu va loviti la cap.

Tendinta de a cheli este genetica, dar poate aparea si în urma matretii netratate, a dermatitelor si altor boli de piele. Alimentatia bogata in conservanti, obisnuinta de a lua steroizi, agresarea parului cu sampoane foarte concentrate si stresul sunt factori care grabesc procesul. Totusi, exista solutii eficiente ...

Cum poate Nizoral sa te ajute in rezolvarea caderii parului

TAGS: sampon caderea parului, matreata, ketoconazol, minoxidil, sebum, inflamare, medic

Cum sa folosesti Nizoral pentru stoparea caderii paruluiNizoral este un sampon antifungus bine cunoscut pentru tratarea matretii – acestea s-a tot sustinut sus si tare in urma unor studii ca poate fi eficient in tratarea alopeciei androgenetice (chelirea specifica barbatilor), astfel oferind ajutor si in tratarea caderii parului cu cauza genetica.

Ketoconazolul, ingredientul principal al Nizoralului, actioneaza ca un antiandrogen usor. Androgenul este un hormon care se lipeste ...

consultatie online medic specialist dermatolog

"Caderea parului sau alopecia reprezinta o afectiune genetica ce apare in cazul celor mai multi barbati dupa trecerea de adolescenta. Caderea parului se manifesta in special in regiunea fruntii si in crestetul capului, fiind cauzata de factori externi (alimentatie defectuasa, afectiuni ale pielii, stress) sau fiind strict de natura genetica. Iti cade parul? Afla cauzele si solutiile valabile in cazul tau printr-o consultatie online gratuita!

Dr. Marian Vornicu

consultatie online gratuita