Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Andrei Duban este noul candidat pentru transplantul de par

Dupa Mihai Traistariu si Raoul, o alta vedeta din showbiz a decis sa isi faca implant de par. Acesta nu a ales insa drumul Turciei, asa cum au facut-o cei doi cantareti.

Update:

Andrei Duban a inceput anul 2014 in forta. A mers la un doctor specializat in implanturi de par (Felix Popescu) si si-a imbogatit podoaba capilara.

Actorului i-au fost implantate 2000 de fire, iar operatia a durat circa 7 ore, in care a fost anesteziat total.
"Avem o suprafata de 40 cm patrati pentru a fi implantata. Trebuie sa extragem firele din zona bogata pentru a le extrage. Are un par foarte frumos. Intreventia va fi dificila insa", a spus doctorul care l-a operat, dr. Felix Popescu

Andrei Duban isi face implant de par

Recent, Duban a vizitat o clinica din Bucuresti pentru o consultatie in urma careia a stabilit detaliile interventiei de implant de par.

Andrei Duban a fost extrem de destins la cat a stat in cabinetul medicului, a spus glume si a fost vesel si chiar a promis ca va continua seria bancurilor daca nu il va durea procedura de implant de par. Ba chiar sustine ca va spune un banc pentru fiecare dintre cele 3000-3200 de fire de par implantate.

Conform spuselor medicului sau, Duban are cele mai mari probleme de cadere a parului in varful capului, o zona destul de problematica si sensibila in momentul in care iti doresti sa implantezi par, dat fiind faptul ca firele de par nu vor fi dispuse sub acelasi unghi, ci ele trebuie sa aiba unghiuri diferite de implantare. Firele de par sunt extrase de la spate, iar ele vor reusi sa reziste pe viata.

Cat costa procedura de implant de par si ce trebuie facut dupa interventia de implant de par?

Un singur fir de par implantat costa 1 euro, prin urmare 3000 de fire de par vor costa 3000 de euro. Dupa ce interventia de implant de par va avea loc, Andrei Duban, ca oricare alt pacient va trebui sa se fereasca de praf si de efort. Andrei Duban a marturisit ca implantul de par nu il face neaparat pentru sine, ci mai mult de gura lumii, dat fiind faptul ca este persoana publica, actor de televiziune si de teatru. Se stie cat de mult conteaza imaginea.

La fel ca orice persoana care a avut probleme cu caderea excesiva a parului, si Andrei Duban a incercat in prima faza o gama larga de sampoane si lotiuni care nu au dat niciun rezultat. Ultima solutie a fost aceea de a recurge la implantul de par.

Mihai Traistariu si Raoul au facut operatia de implant de par in Turcia

Alte doua cazuri mediatizate ale vedetelor care si=au facut implant de par sunt cele ale lui Mihai Traistariu, care aproape ca a avut un miniserial dedicat experientei de implantare, dar si Raoul.

Traistariu era de ani de zile complexat de lipsa parului din partea din fata a capului si in momentul in care nu a mai rezistat imaginii neplacute a decis sa se duca in Turcia pentru a face aceasta interventie de indesire a parului.

title=

Exemplul sau a fost urmat si de catre Raoul, care si el a ales sa isi faca interventia de implant de par in Istabul.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Mihai Traistariu si-a facut implant de par

Desi intotdeauna s-a purtat foarte mandru si plin de incredere, Mihai Traistariu a fost mereu complexat de faptul ca l-a parasit podoaba capilara. L-a ajutat transplantul de par pe Mihai ...

Cornel Pasat si-a facut transplant de par ...

Implantul de par in randul barbatilor prinde din ce in ce mai mult teren. Asta se intampla in special datorita tuturor vedetelor care au apelat la aceasta procedura. Cornel Pasat si-a facut implant de ...

Mihai Traistariu si-a facut un implant de ...

Asa cum fusese planificat la inceputul anului, vedeta a revenit ieri la clinica Dr. Felix Hair Implant din capitala pentru o ultima operatie de transplant de par. Pentru toamna isi planificase sa ...

Ai o întrebare despre căderea părului?