Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Consultatie online gratuita

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr?

În prezent, datorită tehnologiei FUE, implantul de păr a devenit mult mai rapid și eficient, fără riscuri și cu rezultate permanente. Foarte multe persoane publice apelează cu succes la implantul de păr, fiind de notorietate cazurile lui Mihai Trăistariu, Cătălin Măruță, Ștefan Stan, Robert Negoiță, Andrei Duban, Cornel Păsat și alții.

Ce înseamnă tehnologia FUE? Simplu, firele de păr sunt extrase unul câte unul din zona donatoare (spatele capului, ceafa, zone cu păr foarte bun și foliculi foarte rezistenți) și implantate în zona primitoare (zona cu probleme de calviție). Intervenția durează cam 2-3 ore pentru 1000 fire de păr implantate iar procentul de supraviețuire al firelor de păr reimplanatate este enorm (peste 90%, garantat)!

Consultație online gratuită:

In funcție de fiecare persoană, numărul de fire de păr implantate și complexitatea intervenției pot varia. Completează formularul de mai jos și un medic specialist îți va explica pașii și costurile in cazul tău:

Informații generale

Tipul de alopecie

Fotografiile tale

Orice consultație, fie ea și online, implică analiza vizuală a subiectului.

Atașează 3-4 poze din față / spate / profil precum și de deasupra capului, pentru a primi un raăpuns cât mai corect și avizat.

Date de contact

Notă: Această consultație este gratuită! Completarea formularului nu implică nicio obligație din partea pacientului. Medicul specialist îți va răspunde în cel mai scurt timp, cu detalii despre intervenția necesară și oferta de preț aferentă.