Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Informatii caderea parului

Caderea parului (alopecia) iti poate afecta numai scalpul sau intregul corp. Ea poate fi rezultatul unor factori ereditari, al efectelor adverse ale unor medicamente sau al unor afectiuni de care suferi. Oricine poate fi afectat de catre caderea parului, indiferent ca vorbim de barbati, femei sau copii, deci informatiile despre caderea parului sunt esentiale intr-o buna ingrijire a acestuia.

Afla totul despre caderea parului, cauze si tratamente


Chelirea presupune o cadere a parului in exces in zona scalpului. Anumite persoane prefera sa isi lase chelirea sa isi urmeze cursul, fara a o trata sau a o ascunde. Dar exista si o alta categorie de oameni care isi schimba coafurile, machiajul, isi pun palarii, peruci sau esarfe in ideea de a ascunde inestetica alopecie.

Majoritatea persoanelor care sufera de caderea parului apeleaza la diverse remedii si tratamente pentru caderea parului folosind medicamentatie sau proceduri mai invazive care ne sunt puse la dispozitie, dar dintre care nu toate sunt si accesibile.

Citeste articole cu informatii despre caderea parului, cauze si remedii naturale pt caderea parului:

Sfaturi simple si naturale pentru cresterea si regenerarea parului

Caderea excesiva a parului este o problema care ne macina cam la fel de suparatoare ca si celulita intrucat ne afecteaza in mod subit si exista o multime de produse impotriva caderii parului care ne promit marea cu sarea insa nu sunt absolut deloc ineficiente si la un moment dat probabil ca vom capitula in fata acestei afectiuni.

Eu recunosc ca nu am avut niciodata un par foarte bogat, iar in momentul in care am remarcat ca parca imi cade mai mult par decat in mod normal desigura ca ...

De ce boli si afectiuni poti suferi daca iti cade parul?

Stim cu totii ca zilnic este normal sa ne cada in medie cam 100 de fire de par, insa cand poate deveni caderea parului o problema? Cercetatorii au incercat sa elucideze aceasta problema si ne-au pus rezultatele studiilor asupra caderii parului la dispozitie.

Care sunt cauzele caderii parului?Se pare ca o cadere a parului in exces poate aparea in urma unei sarcini, in urma operatiilor, a scaderii foarte mari in greutate sau in urma unor situatii de stres extrem.

De ...

Tot ceea ce trebuie sa stii despre caderea parului

Ciclul natural al cresterii parului dureaza timp de 2-3 ani. Fiecare fir d epar creste aprox. 1 cm pe luna in decursul acestei perioade. Aproximativ 90% din totalul de par d epe scalp creste intr-un anumit timp. 10% se afla in faza de repaus. Dupa 3-4 luni parul din faza de repaus cade si noul par incepe sa creasca.

Este firesc sa cada zilnic par in timpul acestui ciclu. Totusi, anumite persoane se pot confrunta cu o cadere a parului iesita din comun. Acest tip de problema poate ...

Ciclul de crestere a firului de par

Parul creste din foliculii existenti in derma, firul de par nu creste continuu, ci intr-un ciclu de trei etape. Deoarece parul creste cu o lungime de aproximativ 10 cm pe an, orice fir de par este putin probabil ca va creste mai mult de un metru lungime.

In cadrul evolutiei organismului uman, de la embrion/fat pana la adult, firul de par trece prin etapa in care este lanugo – in perioada intrauterina, velus – sau puf – care acopera corpul de la varsta de bebelus, ...

Homeopatia: un tratament natural croit impotriva caderii parului

Spre deosebire de medicamentele si tratamentele sau operatiile impotriva caderii parului, homeopatia nu este "de-a gata", standard pentru toata lumea, ci este personalizata.

Solutiile traditionale utilizate impotriva caderii parului precum medicamentatia, operatiile sau sisteme de inlocuire a parului par a fi singurele solutii valabile pentru toata lumea. Dar unul dintre cele mai complicate lucruri ce trebuie intelese este acela ca homeopatia nu inseamna a crea un remediu valabil ...