Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Comanda on-line MINOXIDIL 5% original - Made in USA

Minoxidilul este singurul medicament aprobat de comunitatea medicala FDA din S.U.A. ca tratament eficient pentru oprirea caderii parului si regenerarea firului de par.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, pana in prezent, medicamentele de uz extern pe baza de Minoxidil sunt singurule ce si-au dovedit eficienta in urma studiilor clinice (spre deosebire de tratamentele naturiste pentru par).

Cum s-a constatat eficienta Minoxidilului?

Minoxidilul a fost folosit pentru prima data sub forma de tablete cu administrare orala pentru a trata hipertensiunea arteriala, acesta actionand prin proprietatile sale vasodilatatorii. In timpul tratamentului, unii pacienti (ce sufereau si de alopecie) au observat ca parul nu le mai cadea, ba chiar incepea sa creasca mai des. Astfel, cercetatorii din S.U.A. au avut ideea de a folosi minoxidil in solutii capilare si in acest mod a luat nastere cel mai de succes tratament impotriva caderii parului.

La inceput a fost conceputa formula pe baza de Minoxidil cu concentratie 2 % dar apoi au aparut pe piata si solutii Minoxidil cu 5 % substanta activa, ce s-au dovedit mai eficiente.

Instructiuni de folosire pentru solutia Minoxidil 5%

Studiile clinice au demonstrat la nivel international ca Minoxidilul in concentratie de 5% este singura solutie eficienta in stoparea caderii parului si regenerarea firelor de par, atat din zona vertexului cat si din zona frontala.

Aplicarea solutiei Minoxidil 5% se face cu o pipeta speciala (furnizata impreuna cu produsul) ce permite aplicarea locala la nivelul scalpului, a 1 ml de solutie de 2 ori pe zi (dimineata si seara). O sticluta de 60 ml ajunge astfel pentru o luna de folosire. Solutia topica Minoxidil 5% este complet lipsita de miros.

Minoxidil 5%

Statele Unite sunt recunoscute pentru politica stricta de verificare si avizare a produselor farmaceutice de catre FDA (Food & Drug Administration) spre a putea fi comercializate. Aceasta este principala garantie a calitatii.

Cat costa solutia originala MINOXIDIL 5% (import S.U.A.) ?

Majoritatea produselor disponibile pe piata au concentratie 2% Minoxidil si 50 ml, la preturi de 75 - 100 lei / sticla.
Solutia necesara pentru 6 luni (360 ml) ar costa nu mai putin de 450 lei ajungand insa pana la 600 lei.

Pachetul de 6 sticle (6 x 60 ml) de solutie originala Minoxidil 5% - import S.U.A. - costa doar 300 lei 249 lei (circa 40 lei / luna de folosire), livrarea costand doar 25 lei oriunde in tara (Curier rapid)

video cumpara minoxidil reviewCum ne permitem sa oferim un produs original,
de calitate recunoscuta, la un pret atat de accesibil?

Foarte simplu! Suntem importatori directi (nu vindem prin intermediari) si nu avem cheltuieli de chirie si intretinere ale spatiilor comerciale (cum au farmaciile, spre exemplu), deoarece oferim produsele spre vanzare exclusiv online, pe acest site.

De aceea, pentru a profita de cel mai mic pret din Romania pentru solutia originala Minoxidil 5% impotriva caderii parului, nu trebuie decat sa plasezi comanda online, completand formularul de mai jos:

Formular de comandă online

PACHET 6 x 60 ml MINOXIDIL 5%

soluție originală SUA, pentru 6 luni de utilizare, pipetă inclusă

OFERTĂ SPECIALĂ: 300 lei doar 249 lei

Livrarea este efectuata contra cost (expediere prin Curier rapid). Plata se face ramburs, către curier, la primirea coletului.

ATENTIE! Produsele sunt livrate in limita stocului disponibil. O comanda se considera plasata doar in urma unui apel telefonic de confirmare.