Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Cornel Pasat si-a facut transplant de par la clinica doctorului Felix Popescu

Implantul de par in randul barbatilor prinde din ce in ce mai mult teren. Asta se intampla in special datorita tuturor vedetelor care au apelat la aceasta procedura.

Cornel Pasat si-a facut implant de par

Majoritatea barbatilor din showbiz care si-au facut implant de par au trecut printr-o transformare de look radicala.

Una dintre vedetele care si-a facut implant de par este fostul stripper Cornel Pasat. Cornel Pasat a decis sa isi faca implant de par pentru ca a simtit ca in scurt timp ar fi ajuns sa cheleasca total.

Dupa cum deja stii, parul va fi recoltat tot dintr-o zona cu par de pe capul purtatorului. Pasat devenise putin stresat ca in scurt timp medicii nu ar mai fi avut pe ce zona donatoare sa lucreze.

Felix Popescu - medicul care i-a facut transplant de par dansatorului Cornel Pasat

Celebrul dansator, cunoscut ca o persoana publica preocupata de imagine, a stat 6 ore si jumatate pe masa de operatie a medicului Felix Popescu, pentru un implant de par. A vrut o schimbare radicala de look.

Doctorul care i-a facut implantul de par lui Cornel Pasat este acelasi care i-a operat si pe Razvan Ciobanu, Andrei Duban, Costin Craioveanu si Dinu Maxer.

Profesionalismul cu care se lucreaza la clinica doctorului Felix Popescu merge atat de departe incat se stie cu exactitate si cate fire de par sunt implantate fiecarui pacient. Cornel Pasat a facut un transplant de par de 3486 de fire de par.

title=

Sursa foto: spynews.ro

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Mihai Traistariu si-a facut implant de par

Desi intotdeauna s-a purtat foarte mandru si plin de incredere, Mihai Traistariu a fost mereu complexat de faptul ca l-a parasit podoaba capilara. L-a ajutat transplantul de par pe Mihai ...

Andrei Duban este noul candidat pentru ...

Dupa Mihai Traistariu si Raoul, o alta vedeta din showbiz a decis sa isi faca implant de par. Acesta nu a ales insa drumul Turciei, asa cum au facut-o cei doi cantareti. Update: Andrei Duban a ...

Interviu despre implantul de par cu Dr. ...

Echipa Medicala Hair Implant Institute este bazata exclusiv pe medici specializati in tehnica DHI in cadrul "DHI Training Academy" din Londra. Doctorul Felix Popescu este unul dintre medicii cei mai ...

Ai o întrebare despre căderea părului?