Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Cum poti lupta impotriva caderii parului cu ajutorul ingredientelor din casa

Parul bogat, lucios poate determina pe oricine sa se simta mai bine si sa isi desfasoare activitatile avand un tonus mai bun. Cu toate astea, mii de persoane nu au fost binecuvantate cu un par atat de spectaculos. Rezultatul poate fi lipsa de incredere si crearea unor perspective mai negativiste.

Dar ce cauzeaza de fapt caderea parului? Ramane inca o necunoscuta, in stresul, dieta dezechilibrata, febrele, infectiile si diverse medicamente pot fi niste posibile cauze.

title=

Desi cauzele sunt inca necunoscute, important este ca se desfasoara foarte multe investigatii in ideea de a gasi solutii pentru restaurarea parului pierdut.

  • remedii cu plante – extracte de alge, aloe vera, ginkgo biloba si ceai verde. Acestea contin vitamine si antioxidanti eficienti in tratarea caderii parului.
  • Remediu bazat pe usturoi – extractul din sucul de usturoi, in momentul in care este masat in scalp, se considera ca blocheaza formarea de DHT, care este renumit ca fiind hormonul barbatesc al chelirii.
  • Remediu ayurvedic – o metoda de tratament unic care combina uleiuri, ierburi, dieta, meditatie, yoga si masaj zilnic al parului.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Remedii naturiste impotriva caderii ...

Caderea parului la barbati este cea mai comuna forma de caderea a parului. Se denumeste alopecie androgena. Este datorata in primul rand de factori ereditari si poate daiuni in familie timp de multe ...

Remedii naturiste pentru caderea parului ...

Caderea excesiva a parului este o problema cu care se confrunta atat femeile cat si barbatii, iar acest fenomen se petrece indiferent de varsta. Si cauzele caderii parului numeroase, de la anumite ...

De ce cade parul in exces dupa nastere? ...

Pentru a intelege cum actioneaza hormonii asupra parului, trebuie sa cunoastem procesul prin care el creste si se dezvolta. Ciclurile de crestere a parului Parul creste in cicluri repetitive, a caror ...

Ai o întrebare despre căderea părului?