Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Interviu Dr. Panagiotis Vogiatzis clinica Medart

Am purtat o discutie cu unul dintre medicii dermatologi care se ocupa cu implnatul de par in Bucuresti. Desi aceasta tehnica inca nu a luat amploare in Romania - multe persoane alegand sa faca aceasta procedura in afara tarii - vedetele incep sa se supuna acestei proceduri si pe plaiurile autohtone.

Stefan Stan este numai una dintre vedetele care a calcat pragul clinicii de transplant de par Medartclinic, clinica la care isi desfasoara activitatea doctorul Panagiotis Vogiatzis.

Noi am discutat despre cauzele caderii parului, despre procedura de implant de par, cum se desfasoara, ce riscuri ar putea implca, garantiile unei astfel de proceduri si multe altele, cu domnul doctorintr-un interviu edificator pentru orice persoana care isi doreste sa faca un transplant de par.

Despre Medart Clinic - clinica de implant de par in Romania

Medartclinic este una dintre cele mai specializate centre de diagnosticare, preventie si transplant de par. Este o clinica specializata exclusiv in restaurare capilara si in concordanta cu intreaga experienta pot asigura implementarea celor mai avansate metode disponibile in prezent.

Metoda de implant de par

Metoda utilizata de echipa Medartclinic este cea mai avansata tehnica FUE de inlocuire a parului pierdut, folosita in prezent in intreaga lume. Inlocuirea capilara cu ajutorul tehnicii folosite de noi este simpla, fara cusaturi, fara urme sau durere si ofera in acelasi timp 100% rezultate naturale dupa numai o vizita la clinica. La finalul procedurii parul va continua sa creasca in mod natural si definitiv.

Cu ajutorul tehnicii FUE foliculii sunt prelevati unul cate unul din aria donatoare si mai apoi sunt direct implantati in zona care necesita implantul cu un implantor, fara bisturiu, fara incizii sau lacrimi asa cum se proceda in cazul metodei traditionale.

Se cere o cantitate mai mica de anestezic si medicatie minimala postoperativa, intrucat intreaga procedura se finalizeaza acum intr-un timp scurt.

Foliculii nu se deterioreaza in timpul donarii si al implantului capilar.

title=

Se obtine o cicatrizare rapida si crestere capilara.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Stefan Stan si-a facut implant de par

Stefan Stan s-a lasat tuns in direct de Catalin Maruta si, din initiativa proprie dar si impins de la spate de catre prieteni si fani, a mers apoi sa-si faca implant de par la Dr. Panagiotis ...

Interviu despre implantul de par cu Dr. ...

Echipa Medicala Hair Implant Institute este bazata exclusiv pe medici specializati in tehnica DHI in cadrul "DHI Training Academy" din Londra. Doctorul Felix Popescu este unul dintre medicii cei mai ...

Cornel Pasat si-a facut transplant de par ...

Implantul de par in randul barbatilor prinde din ce in ce mai mult teren. Asta se intampla in special datorita tuturor vedetelor care au apelat la aceasta procedura. Cornel Pasat si-a facut implant de ...

Ai o întrebare despre căderea părului?