Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Transplantul de par este solutia pentru salvarea imaginii tale

Unul dintre simbolurile sanatatii este in mod sigur parul. Insa din pacate, fenomenul caderii parului este comun si poatre lua diverse forme atat la barbati, cat si la femei. Foarte multe persoane sunt extrem de afectate de acest proces natural sau nu si cu greu ajung la nivelul acceptarii, preferand sa sufere, sa fie singuri, sa dezvolte din ce in ce mai multe complexe si sa uite ca solutii exista si ca nu este totul pierdut. Pierderea parului, indiferent de cum s-a produs este reversibila.

Cum se efectueaza transplantul de par?

Chirurgia „transplantului de par" implica indepartarea parului dintr-o parte a scalpului si inserarea acestuia in alta zona. Extractia unitatii foliculare este cea mai eficienta si inofensiva metoda de transplant. Prin aceasta metoda pricedurala se extrag folicule de par din spatele capului, iar acesti vor fi implantati in zona ce sufera de chelie de pe suprafata scalpului. Operatiunea se desfasoara cu ajutorul unui ac micro, aceasta metoda avantajul de a nu presupune interventie chirurgicala.

Datorita faptului ca nu se fac incizii, aceasta metoda nu lasa cicatrici si este adecvata chiar si pentru persoanele cu parul scurt. Procedura este inofensiva, fara complicatii, iar firele de par transplantate isi pastreaza caracteristicile naturale. Procedura dureaza cateva ore si, in functie de cantitatea firelor transplantate, variaza numarul de sesiuni. Costul unei astfel de sedinte incepe de la aproximativ 1500 de euro.

Medicinja moderna a progresat mult odata cu problemele ce preseaza lumea moderna, iar caderea parului este una dintre ele. Din fericire, aceasta a ajuns sa fie rezolvabila.

Ce personalitati au apelat la implantul de par?

title=

Matthew McConaughey, Jude Law si Brendan Fraser sunt doar cateva dintre personalitatile bine cotate care si-au facut implanturi de par. Desi lumea ar crede ca este suficient sa ai un corp bine lucrat si un aspect ingrijit, atragator si o privire fermecatoare, chiar si acesti barbati care parca le au pe toate au consuderat ca lipsa parului este o mare problema ce le poate reduce din sex appeal. O alta personalitate ce isi facea griji pentru aspectul sau si cum acesta ii va afecta cariera si succesul fulminant este Hugh Laurie, interpretul controversatului Dr. House.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Cornel Pasat si-a facut transplant de par ...

Implantul de par in randul barbatilor prinde din ce in ce mai mult teren. Asta se intampla in special datorita tuturor vedetelor care au apelat la aceasta procedura. Cornel Pasat si-a facut implant de ...

Remedii impotriva caderii parului dovedite ...

Scalpul se maseaza cu ulei de masline sau cu ulei de ricin. Masajul se face cu 1-2 ore inainte de spalare si se acopera cu un prosop. Se spala cu sampon si se clateste cu apa calda in care s-au ...

Remedii impotriva caderii parului femeilor

  Multivitaminele si multimineralele ce trebuie consumate zilnic in vederea combaterii caderii parului betacaroten - 25.000 unitati complex de vitamina B - supliment cu 100 mg de B-uri, 50 ...

Ai o întrebare despre căderea părului?