Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Adevarul despre implantul de par

Exista o multime de mituri despre operatia de implant de par, legat de ceea ce trebuie si nu trebuie sa ii faci parului dar si despre riscurile pe care aceasta le implica. Important este sa iti dai seama ca atunci cand ceva te afecteaza extrem de rau, chiar si legat de aspectul fizic, sa cauti informatiile cu cea mai mare credibilitate. Dupa ce vei fi facut investigatii, adreseaza-te unui specialist si vezi ce recomandari iti va face.

Ce idei gresite exista legate de operatia de transplant de par?

Daca vei apleca urechea la toate miturile si nu iti vei asculta instinctele risti sa lasi ca problemele sa evolueze in foarte rau numai pentru ca nu ai cautat pe cineva care sa te ajute inca de la bun inceput.

1. Implantul de par este numai pentru barbati

Atat barbatii, cat si femeile sufera de caderea parului in baza genetica. Exista alopecia de tip masculin si alopecia de tip feminin. Acest tip de pierdere a parului genetica se cheama alopecie androgenetica si este cel mai bun indicator pentru nevoia unui implant de par.

2. Transplantul de par imi va reduce parul alb

Operatia de transplant de par transfera propriul par (fie alb, negru, blond, saten, roscat) dintr-o zona in alta. Operatia nu iti va modifica felul in care parul este colorat.

3. Transplantul de par este numai pentru cei bogati

Este adevarat ca o procedura de transplant de par poate fi costisitoare, la fel ca oricare alta procedura cosmetica. Insa daca stam sa ne gandim la investitii inteligente, operatia de transplant de par ne va scuti de o multime de alte chestuieli pe produse si gadgeturi care sa ne sustina sanatatea parului.

Rezultatele transplantului de par sunt pe termen lung si cu siguranta iti vor oferi mai multa incredere in sine decat un produs impotriva caderii parului sau pentru cresterea acestuia care te si costa multi bani si nici nu iti garanteaza aceleasi rezultate.

4. Astept pana chelesc pentru a face implant de par

Este important sa te sfatuiesti cu un medic specialist in caderea parului inca din timp chiar daca nu esti inca pregatit pentru procedura deja. Doctorul iti va putea recomanda niste metode de preventie a caderii parului, cel putin provizorii.

Abordeaza problema caderii parului din timp pentru ca in momentul in care vei fi nevoit sa faci implantul de par sa nu fie tardiv si rezultatul sa nu poata fi satisfacator.

5. Sunt prea tanar pentru implant de par

Varsta minima pentru interventia de implant de par este cam pe la 20 de ani, in special daca ai resimtit o cadere masiva a parului pana la aceasta varsta. Caderea parului in cazul acestor barbati este de cele mai multe ori determinata de cauze genetice.

title=

Nu trebuie sa astepti pana ajungi la 30, poate chiar 40 de ani pentru a face un implant de par, dar nu este indicat nici sa te duci prea devreme pentru a nu risca sa iti cada si mai mult par in mod natural dupa interventie.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Interviu despre implantul de par cu Dr. ...

Echipa Medicala Hair Implant Institute este bazata exclusiv pe medici specializati in tehnica DHI in cadrul "DHI Training Academy" din Londra. Doctorul Felix Popescu este unul dintre medicii cei mai ...

Cornel Pasat si-a facut transplant de par ...

Implantul de par in randul barbatilor prinde din ce in ce mai mult teren. Asta se intampla in special datorita tuturor vedetelor care au apelat la aceasta procedura. Cornel Pasat si-a facut implant de ...

Mituri si idei gresite despre implantul de ...

Caderea excesiva a parului este o problema actuala ce afecteaza inca de la varste fragede un procent ingrijorator din populatia preponderent masculina. Netratata la timp, aceasta favorizeaza ...

Ai o întrebare despre căderea părului?