Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

O linie inovatoare impotriva caderii parului de la REKZE Laboratories

Caderea parului in exces este o problema frecvent intalnita in randul barbatilor, dar si femeilor, indiferent de varsta. Cauzele pierderii parului sunt diferite si alegerea unui tratament potrivit poate deveni o adevarata bataie de cap.

REKZE Laboratories - Produse eficiente impotriva caderii parului

Produsele pentru par folosite joaca un rol important in prevenirea si tratarea caderii parului. Mentinerea unui scalp curat si sanatos este un pas esential pentru obtinerea unor rezultate pozitive.

Nu toate produsele pentru par sunt la fel, in special cele care ar trebui folosite pentru afectiuni precum caderea parului.

Produse cu ingrediente eficiente pentru un par mai des si mai putin putin deteriorat

Specialistii REKZE Laboratories au dezvoltat o linie creata special pentru restabilirea si mentinerea conditiilor optime ale scalpului, un factor important in cresterea sanatoasa a parului.

Linia de produse lansata de REKZE Laboratories include: samponul '63', balsamul '43', serul tratament '24' si primele servetele umede din lume pentru hranirea si curatarea scalpului, ’28’.

Ingredientele folosite pentru produsele REKZE Laboratories ajuta la reducerea toxinelor care ar putea cauza parul sa devina casant si subtire si sa imbunatateasca abilitatea scalpului de a sustine cresterea unui par sanatos, care este mai putin predispus ruperii si caderii.

Complexul bioactiv Procapil (o combinate de trei substante active: biotinoyl tripetide-1, care stimuleaza metabolismul celular, apigenin, care imbunatateste micro-circulatia si acidul oleanolic, care inhiba 5a-reductaza) care se regaseste si in produsele REKZE Laboratories si-a dovedit eficienta prin teste clinice in oprirea caderii parului si in acelasi timp stimuleaza cresterea acestuia. In plus, nu provoaca efecte secundare precum medicamentul Minoxidil.

Produs unic pentru curatarea si cresterea parului

Produsele pentru par folosite au o contributie majora in mentinerea si restabilirea sanatatii scalpului si parului, iar curatarea in profunzime si stimularea scalpului sunt esentiale pentru cresterea si regenerarea parului.

Tocmai pentru asta, REKZE Laboratories a creat un produs unic pentru scalp si par astfel incat sa usureze ingrijirea si curatarea acestora chiar si in momentele zilei cand acest lucru pare imposibil de realizat si care sa complementeze intreaga linie.

title=

Servetele umede tratament '28' de la REKZE Laboratories sunt solutia rapida si eficienta pentru a pastra scalpul si parul curate si cu un miros placut indiferent de momentul zilei sau de locul in care te afli, la birou, in vacanta sau pur si simplu pe drum spre o intalnire importanta.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Produs pentru indesire si volum - Hair ...

Hair Megaspray este una dintre metodele inovatoare de crestere naturala a parului. Produsul ne spune ca face toate cele necesare daca vrem sa ne indesim parul. Incetineste caderea parului, dar ...

Opreste caderea parului cu Regivero

REGIVERO este un tratament intensiv pentru stoparea caderii parului. Contine extracte de alge marine si keratina. Acesta isi propune sa: limiteze caderea parului; normalizeze ciclul de viata al ...

Care sunt produsele cele mai eficiente ...

Indicat este pentru femei sa nu utilizeze neaparat produse destinate exclusiv barbatilor. Desigur, in principiu nu ar trebui sa existe reactii adverse severe in cazul in care acestea opteaza pentru ...

Ai o întrebare despre căderea părului?