Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Care sunt produsele cele mai eficiente impotriva caderii parului

Indicat este pentru femei sa nu utilizeze neaparat produse destinate exclusiv barbatilor. Desigur, in principiu nu ar trebui sa existe reactii adverse severe in cazul in care acestea opteaza pentru tratamentele impotriva caderii parului barbatilor.

Astfel, unul dintre medicamentele ce a avut initial un rol tratarea problemelor prostatei a ajuns sa ajute impotriva caderii parului la barbati. Medicamentul este Finasteride (prescris cu numele de Propecia-1 mg sau Proscar – 5 mg) care se administreaza oral, gasindu-se sub forma de tableta.
Acest medicament, sub ambele sale forme, prezinta pericol pentru fetus (din aceasta cauza fiind aprobat doar pentru tratamentul caderii parului barbatilor), insa, specialistii sustin ca in functie de organismul femeilor, acesta poate fi un real ajutor impotriva caderii parului acestora. Asadar, indicat este sa nu fie folosit de catre femeile insarcinate sau care si-au planificat sa ramana insarcinate. In cantitati mai mri si administrate pe o perioada lunga de timp, acest tratament poate incetini caderea parului si chiar poate ajuta la recresterea sa in anumite cazuri fericite.

Efectele adverse includ cresterea mai ingreunata a parului la nivelul lizierei pilozitatii capilare, dar acest fenomen este inversat cand drogul este, fie intrerupt, fie luat in doza mai mica. De asemenea, are un slab efect asupra libidoului, provocand scaderea acestuia in cazul unor femei.

Un alt medicament impotriva caderii parului disponibil este Spironolactona, un diuretic si inhibitor al testosteronului, care actioneaza fixandu-se pe receptorii enzimatici de la nivelul foliculului pilos, astfel oprind ciclul caderii parului influentat de androgeni. In timp ce da rezultate bune la unele femei, poate provoca dureri mamare si alte efecte adverse suparatoare in cazuri mai nefericite.

title=

Cercetatorii mai raporteaza si faptul ca multe femei au fost ajutate prin utilizarea pilulelor contraceptive estrogen-dominante - contraceptive orale ce actioneaza prin depasirea nivelului inalt al testosteronului si inecarea foliculilor pilosi cu suficienti hormoni feminini astfel incat sa impiedice caderea parului determinata de testosteron.
Dintre marcile preferate de specialistii in caderea parului fac parte Yasmin, Demulen, Desogen si Orthocyclen.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Medicamente eficiente in caderea parului ...

Indicat este pentru femei sa nu utilizeze neaparat produse destinate exclusiv barbatilor. Desigur, in principiu nu ar trebui sa existe reactii adverse severe in cazul in care acestea opteaza pentru ...

Tratamente impotriva caderii parului

Cercetatorii tin sa mentioneze ca este bine ca femeile sa se informeze cu privire la ceea ce specialistii le pot pune la dispozitie ca tratament de stopare a caderii parului. Multi din acesti ...

Opreste caderea parului cu Regivero

REGIVERO este un tratament intensiv pentru stoparea caderii parului. Contine extracte de alge marine si keratina. Acesta isi propune sa: limiteze caderea parului; normalizeze ciclul de viata al ...

Ai o întrebare despre căderea părului?