Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Razvan Ciobanu si-a facut transplant de par la Dr. Felix Popescu

Designerul Razvan Ciobanu a apelat in anul 2013 la serviciile renumitului medic, Felix Popescu, managerul clinicii Dr. Felix Hair Implant – DHI Romania.

Implant de par pentru Razvan Ciobanu

Desi Razvan Ciobanu a incercat sa pastreze interventia intre cat mai putini ochi si putine urechi, totusi a permis sa se scurga cateva detalii.

Vedetei i s-au transplantat unitatile foliculare fara a fi tuns zero in prealabil, asa cum se procedeaza cu majoritatea pacientilor (mai putin in cazul femeilor).

Mai exact, lui Razvan i s-a tuns o fasie ingusta de 1 cm de la spate, de unde I-au fost prelevate aproximativ 2500 de fire (insemnand cam 1300-1500 de grafturi). In zona donatoare s-au implantat grafturile astfel extrase fara a-l tunde. Acest lucru ingreuneaza de obicei munca chirurgului. Oricum, interventia s-a desfasurat fara niciun fel de probleme, Ciobanu declarand la iesire scurt ca se simte minunat.

Un an dupa implantul de par

title=

La un an dupa interventia de implant de par realizata la clinica Dr. Felix Popescu, trebuia facuta o noua vizita la medic. Se pare ca acesta a fost din nou un caz de succes, linia frontala s-a refacut complet si parul pare mult mai des in partea din fata, cele 2500 de fire noi facandu-si simtita prezenta.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Cornel Pasat si-a facut transplant de par ...

Implantul de par in randul barbatilor prinde din ce in ce mai mult teren. Asta se intampla in special datorita tuturor vedetelor care au apelat la aceasta procedura. Cornel Pasat si-a facut implant de ...

Mihai Traistariu si-a facut implant de par

Desi intotdeauna s-a purtat foarte mandru si plin de incredere, Mihai Traistariu a fost mereu complexat de faptul ca l-a parasit podoaba capilara. L-a ajutat transplantul de par pe Mihai ...

Andrei Duban este noul candidat pentru ...

Dupa Mihai Traistariu si Raoul, o alta vedeta din showbiz a decis sa isi faca implant de par. Acesta nu a ales insa drumul Turciei, asa cum au facut-o cei doi cantareti. Update: Andrei Duban a ...

Ai o întrebare despre căderea părului?