Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Sanatatea, alimentatia si caderea parului

Avand in vedere ca exista si vorba "suntem ceea ce mancam", este vital sa invatam  cateva informatii de baza despre nutritie.

Ceea ce mancam si ceea ce nu mancam pot fi adesea legate de starea parului nostru si de problema caderii acestuia. Indivizii prost alimentati sau anorexici isi pierd adesea parul din cauza felului in care organismul reactioneaza la privarea de nutrienti. Mai exact, organele vitale au nevoie mai mare de nutrienti decat parul, asadar in ordinea prioritatilor, organele vor fi primele alimentate cu minerale si vitamine, iar parul va fi lasat sa sufere. \o dieta saracacioasa va accelera procesul de cadere a parului, cu chelirea obisnuita barbatilor si anumite tipuri de pierdere a parului in cazul femeilor.

La un nivel mai inalt, sanatatea pusa la punct este intotdeauna datorata unei alimentatii corecte. Iar cu sanatatea la niveluri ridicate, un individ se va evidentia prin intregul sau aspect – par, expresivitate si trup. Obezitatea este se pare norma in ziua de azi, insa trupurile atletice si svelte vor fi intotdeauna idealurile.

Dar de ce exista totusi o diferenta de viziune atat de mare intre cei supraponderali si cei sportivi? Puterea comertului ne-a indepartat de realitatea si normalitatea pe care ni le cer organismele noastre. Mancarurile procesate sunt cele mai mediatizate si scot cele mai mari castiguri, in detrimentul nutrientilor prezenti in alimentele neprocesate si integrale.

title=

Invata sa mananci cu inteligenta, constiinciozitate si cu un scop. Nu exita diete miraculoase pentru restaurarea parului in cele mai multe cazuri. Insa, furnizarea nutrientilor pe care natura i-a destinat organismului, iti vei optimiza sanatatea parului, dar vei recapata si vitalitatea pielii, a muschilor si a intregului organism.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Sfaturi pentru stoparea caderii parului

Caderea parului poate fi cauzata de carente de vitamine, minerale sau fier din organism, varsta, poluare, factori ereditari, stres, lipsa de somn, dezechilibre hormonale sau boli. Se spune ca ...

Alimentatia si caderea parului

Caderea parului reprezinta o problema pentru o mare parte a populatiei. Desigur, pentru a stii cum sa o tratam, trebuie sa ii stim cauzele. In general, viata unui fir de par se limiteaza la 3-4 ani. ...

Adevarul despre produse impotriva caderii ...

Dincolo de aspectul inestetic, caderea masiva a parului trebuie privita ca o problema de sanatate si tratata ca atare, asadar, punandu-ne increderea in persoanele avizate precum medicii si nu in ...

Ai o întrebare despre căderea părului?