Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Alimentatia si caderea parului

Caderea parului reprezinta o problema pentru o mare parte a populatiei. Desigur, pentru a stii cum sa o tratam, trebuie sa ii stim cauzele. In general, viata unui fir de par se limiteaza la 3-4 ani. Dupa aceasta [arul cade ca altul sa ii ia locul in decursul a 6 luni. Utilizarea uscatorului, pieptanarea si vremea incinsa constituie factori ce contribuie la caderea parului. Studiile mai arata si faptul ca lipsa de proteine suficinte poate avea aceleasi efecte nocive asupra parului.

Care sunt alimentele cu nutrienti hranitori pentru par

Structura parului este alcatuita din 97% proteine, asadar este normal ca ingerarea de proteine sa fie esentiala in problema caderii parului.

Alimentele cu continut bogat in proteine vor ajuta la dezvoltarea celulelor naturale ale corpului, incluzant parul si scalpul. Surse de proteine pot fi animale sau vegetale. Puiul, pestele si ouale sunt exemple de surse de proteine animale care pot insuma necesarul zilnic.de proteine.

Puiul si ouale sunt o alegere excelenta in lupta impotriva caderii parului. Pe langa a fi bogate in proteine, ouale sunt bogate si in biotina si vitamina B12, necesare pentru piele sanatoasa, unghii sanatoase si desigur par. Vitamine sunt de asemenea necesare pentru intarirea parului degradat.

Ca adaugare la proteinele din sursele animale vin si cele din surse vegetale. Proteinele vegetale sunt prezente din abundenta in legume precum soia, fasole, migdale etc. Nu numai ca au un continut ridicat de proteine, dar contin si multe vitamine si minerale esentiale unei bune functionari a organismului.

title=

Consumul de mancaruri cu valori nutritionale echilibrate si mancatul sanatos vor face ca parul tau sa devina mai sanatos , frumos si radiant. Consuma cel putin 100 g de proteine pe zi, fie animale , fie vegetale, pentru indeplinirea necesarului intregului organism dar si pentru combaterea problemei caderii parului.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Ce alimente trebuie sa consumi pentru un ...

Parul, fiind unul dintre primele detalii pe care il observam cand intalnim persoane noi, ne reprezinta, este o exprimare a propriei nostre fiinte. La urma urmei, un par frumos atrage privirile si ne ...

Accelereaza cresterea parului cu aceste ...

Parul femeilor este in permanenta chinuit de tot felul de metode de styling sau factori agresori naturali. Sa recunoastem ca pe langa poluarea din aer, soare, mult praf etc., pana si noi insine ne mai ...

4 vitamine de baza pentru un par sanatos

Caderea parului poate interveni si atunci cand regimul alimentar nu este suficient de bogat in Vitamina B, acid folic, minerale, sulf sau zinc. Pentru a favoriza cresterea parului, este necesara ...

Ai o întrebare despre căderea părului?