Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Tratamente impotriva caderii parului

Cercetatorii tin sa mentioneze ca este bine ca femeile sa se informeze cu privire la ceea ce specialistii le pot pune la dispozitie ca tratament de stopare a caderii parului. Multi din acesti specialisti isi construiesc tratamente speciale, preparate special, care au ca principal beneficiu reducerea sau chiar eliminarea unora dintre efectele adverse pe care medicamentele impotriva caderii parului gasite in comert le-ar putea prezenta. Este indicat ca majoritatea femeilor ce prezinta problema caderii parului sa consulte un medic spcialist in caderea parului si sa afle ce preparate specializate ii poate recomanda pentru a obtine rezultate in demersurile ei.

Substantele active pot ramane aceleasi, insa combinatiile si concentratiile acestor solutii sunt mult mai blande. Specialistii au inceput sa imbine mai multe ingrediente de baza utilizate in tratamentele impotriva caderii parului, la crae adauga diverse elemente naturale cum ar fi zincul si biotina, care sporesc eficienta tratamentelor.

SPERANTA

Neurogeneza foliculara

Printre ultimile noutati in domeniul alopeciei (caderea parului) este un proces nou, unic, de regenerare a cresterii parului prin intermediul formarii de noi foliculi pilosi. Cunoscut ca neurogeneza foliculara, este un fel de clonare care incearca sa genereze "seminte de par" care pot apoi ajuta la cresterea de noi foliculi.
Ideea acestei metode este prelevarea unui esantion din parul pacientului, insamantarea acestuia in laborator, unde foliculii sunt microdisecati, fiindu-i extrase si izolate celulele pe care organismul le foloseste la sinteza parului. Celule astfel extrase sunt purificate si clonate pentru a putea produce mai multe celule. Aceste celule vor fi ulterior injectate in zonele in care scalpul a fost atacat de calvitie si vor determina producerea mai multor foliculi pilosi.


Avodart

title=

Un tratament mult mai eficient este tratamentul cu medicamentul Avodart (dutasteride), o varianta imbunatatita a tratamentului cu Finasteride (Propecia si Proscar) , care fusese conceput initial sa trateze afectiunile prostatice. Diferenta esentiala consta in faptul ca in timp ce Finasteride ajuta la blocarea unei enzime implicate in conversia testosteronului in dihidrotestosteron, Avodart se pare ca blocheaza doua enzime si aceasta poate fi un real avantaj pentru femei.
Inca este in stadiul experimental pe femei, fiind utilizat pe un numar scazut d efemei ce nu pot ramane insarcinate.

Ai probleme cu căderea părului?

Vrei să știi ce implică și cât costă un implant de păr? Află AICI mai multe informații de la medicul specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre căderea părului:

Metode eficiente de tratament pentru ...

Alopecia este o problema des intalnita atat in randul femeilor cat si a barbatilor, si este foarte suparatoare intru-cat influenteaza aspectul fizic. Caderea parului in exces prezinta nenumarate cauze ...

Opreste caderea parului cu Regivero

REGIVERO este un tratament intensiv pentru stoparea caderii parului. Contine extracte de alge marine si keratina. Acesta isi propune sa: limiteze caderea parului; normalizeze ciclul de viata al ...

Care sunt produsele cele mai eficiente ...

Indicat este pentru femei sa nu utilizeze neaparat produse destinate exclusiv barbatilor. Desigur, in principiu nu ar trebui sa existe reactii adverse severe in cazul in care acestea opteaza pentru ...

Ai o întrebare despre căderea părului?