Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

DHT

Care sunt cauzele caderii parului la barbati

DHT este un hormon natural, care ajuta cu dezvoltarea sexuala in timpul zilelor fetale, si in timpul pubertatii. DHT de fapt, a existat in organism, chiar in timp ce ati avut parul bogat. Problema apare atunci cand modificarile genetice provoaca schimbari in foliculi si in biologia barbatilor in general. In foliculi, exista DHT si structuri numite "receptori pentru hormonii androgeni".

In foliculii de par sanatosi, aceste doua substante se combina pentru a efectua procese ...

Descoperirile Revivogen pe subiectul caderii parului

Cercetatorii Revivogen au adunat o serie de analize cu privire la produse pentru caderea parului astfel incat sa puteti decide daca Revivogen este potrivit pentru dumneavoastra.

Ingredientele activeIngredientele active ale Revivogen sunt compusi naturali menite a inhiba 5-alfa reductaza (enzima care produce DHT), a bloca receptorii androgeni si stimularea cresterii parului.

Aceste substante active includ acidul Gamma Linolenic (GLA), acidul Alpha Linolenic (ALA), acid ...

Propecia - produsul impotriva caderii parului care functioneaza

Propecia este un medicament foarte des utilizat in tratarea caderii parului. Este unul dintre putinele medicamente aprobate de catre forurile superioare ale sanatatii, care s-a dovedit ca fiind si eficient. Este recomandat exclusiv barbatilor, intrucat femeilor le poate afecta sarcina.

Ce il face sa functioneze?Ingredientul activ al Prospecia este Finasteride, un antiandrogen. A fost aprobat pentru prima dat in 1992 sub forma de Proscar, in vederea tratarii problemei legate de ...

Legatura dintre Propecia si disfunctionalitatile sexuale

Medicamentatia pentru caderea parului, Propecia (finasteride) poate fi pusa in legatura cu anumite efecte adverse ale disfunctionalitatii sexuale, o problema care este posibil sa nu fie rezolvata odata cu incetarea administrarii tratamentului.

In ducursul studiilor au fost monitorizate efectele secundare al finasteride asupra a aproximativ 54 de adulti cu varsta medie de 31 de ani, carora li s-a administrat timp de 3 sau mai multe luni. AU urmarit efectele ce continuau pe o perioada ...