Caderea parului.ro

Ai probleme cu căderea părului? Consultație gratuită

Propecia

Despre alopecia la barbati si femei

Alopecia androgeneticaAlopecia androgenogenetica, denumita si alopecia seboreica sau alopecia de tip masculin (calvitia precoce a barbatilor) este cea mai frecventa alopecie difuza.

Ea apare pentru prima data in jurul varstei de 20 de ani si are o rata de aparitie de aproximativ 80% in cazul barbatilor de peste 70 de ani.

Dupa intindere, este de mai multe tipuri:

in jur de 20 de ani apare tipul I (regiunea fronto-temporala la aproximativ 30 de ani tipul II ...

Propecia - produsul impotriva caderii parului care functioneaza

Propecia este un medicament foarte des utilizat in tratarea caderii parului. Este unul dintre putinele medicamente aprobate de catre forurile superioare ale sanatatii, care s-a dovedit ca fiind si eficient. Este recomandat exclusiv barbatilor, intrucat femeilor le poate afecta sarcina.

Ce il face sa functioneze?Ingredientul activ al Prospecia este Finasteride, un antiandrogen. A fost aprobat pentru prima dat in 1992 sub forma de Proscar, in vederea tratarii problemei legate de ...

Legatura dintre Propecia si disfunctionalitatile sexuale

Medicamentatia pentru caderea parului, Propecia (finasteride) poate fi pusa in legatura cu anumite efecte adverse ale disfunctionalitatii sexuale, o problema care este posibil sa nu fie rezolvata odata cu incetarea administrarii tratamentului.

In ducursul studiilor au fost monitorizate efectele secundare al finasteride asupra a aproximativ 54 de adulti cu varsta medie de 31 de ani, carora li s-a administrat timp de 3 sau mai multe luni. AU urmarit efectele ce continuau pe o perioada ...

Medicamente eficiente in caderea parului barbatilor si femeilor

Indicat este pentru femei sa nu utilizeze neaparat produse destinate exclusiv barbatilor. Desigur, in principiu nu ar trebui sa existe reactii adverse severe in cazul in care acestea opteaza pentru tratamentele impotriva caderii parului barbatilor.

Astfel, unul dintre medicamentele ce a avut initial un rol tratarea problemelor prostatei a ajuns sa ajute impotriva caderii parului la barbati. Medicamentul este Finasteride (prescris cu numele de Propecia -1 mg sau Proscar – 5 mg) ...

Care sunt produsele cele mai eficiente impotriva caderii parului

Indicat este pentru femei sa nu utilizeze neaparat produse destinate exclusiv barbatilor. Desigur, in principiu nu ar trebui sa existe reactii adverse severe in cazul in care acestea opteaza pentru tratamentele impotriva caderii parului barbatilor.

Astfel, unul dintre medicamentele ce a avut initial un rol tratarea problemelor prostatei a ajuns sa ajute impotriva caderii parului la barbati. Medicamentul este Finasteride (prescris cu numele de Propecia-1 mg sau Proscar – 5 mg) ...